Πληροφορίες:

ΑΘΗΝΑ: (1) Χαλκοκονδύλη 5, Πλατεία Κάνιγγος, τηλ. 210 - 330.111.0 (2) Χαλκοκονδύλη 9 και Πατησίων, τηλ. 210 - 33.01.300. 1-5' από μετρό και ηλεκτρικό (Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο) και τις κυριότερες αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου κλπ.)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Τσαμαδού 44, 1ος όροφος, εντός Στοάς Θεολόγου (είσοδος και από Αγίου Κωνσταντίνου 11), τηλ. 210 - 41.000.34, 210 - 41.000.85. Πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο, στον Ηλεκτρικό Πειραιά και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Νέο! ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 54 και Βουλιαγμένης 58β, ακριβώς μπροστά στο METRO ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τηλ. 210 96.200.43.

Online μαθήματα (real time) για όλη την Ελλάδα. Πανελλαδικό τηλ: 210 33.01.300.

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Ξένες γλώσσες: σημαντικό προσόν για προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ.

Οι ξένες γλώσσες αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα πλέον σημαντικά επαγγελματικά εφόδια για κάθε ενήλικο, είτε προσβλέπει σε εργασία στον ιδιωτικό τομέα είτε στοχεύει στην πρόσληψή του στο δημόσιο τομέα, μέσω της συμμετοχής του στις διαδικασίες επιλογής του ΑΣΕΠ.


Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση, προετοιμάζεστε αποκλειστικά για πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας της Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ισπανικής και Ιταλικής γλώσσας που αναγνωρίζονται από το ΑΣΕΠ, ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα και με το χαμηλότερο κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-330.111.0 και 210-38.44.888, για μία άμεση και αναλυτική ενημέρωση ή να επισκεφθείτε τα γραφεία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση, Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9 στην Αθήνα (metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, η οδός Χαλκοκονδύλη είναι προέκταση της Ακαδημίας, κάθετη στην Πατησίων). Η πρόσβαση στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι εύκολη από τις περισσότερες περιοχές της Αττικής, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς είτε με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα, επομένως, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας και αν μένετε, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα που συνδυάζει η Ευρωδιάσταση (υψηλή ποιότητα σπουδών, ταχύρυθμα προγράμματα, εξειδίκευση στους ενήλικες και χαμηλά δίδακτρα).

Τα δύο κέντρα Ευρωδιάσταση που λειτουργούν στην Αθήνα (Χαλκοκονδύλη 5 και Χαλκοκονδύλη 9) βρίσκονται σε κομβικό σημείο, πολύ κοντά τόσο στο μετρό και τον ηλεκτρικό όσο και στις κυριότερες αφετηρίες και στάσεις λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου, Πατησίων κλπ.). Έτσι ουσιαστικά εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αθήνας (π.χ. Αμπελόκηπους, Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Νέα Φιλαδέλφεια Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Ηράκλειο, Μαρούσι, Περιστέρι, Καλλιθέα, Ταύρο, Σεπόλια, Πειραιά, Δάφνη, Νέο Κόσμο, Άγιο Δημήτριο, Παγκράτι, Ζωγράφου, Βύρωνα, Ιλίσια, Ελληνικό, Μενίδι, Ίλιον κλπ.).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου